Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El 21-D, ignorem els provocadors

Jordi Cuixart, cuando entró a declarar con su abogada en la Audiencia Nacional, el 6 de octubre del 2017.

Jordi Cuixart, cuando entró a declarar con su abogada en la Audiencia Nacional, el 6 de octubre del 2017. / DAVID CASTRO

Tal com diu Jordi Cuixart des de la presó, el dia 21 de desembre, cal que siguem conscients que “aquesta situació demana que mantinguem tant la determinació com la serenor, tant el coratge com la intel·ligència. No caiguem en cap parany i sapiguem respondre amb l’ambició insubornable dels que ens sentim deslliurats de cap por”.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per això m’atreveixo a recomanar-vos que ignorem a tots aquells que venen a Barcelona a provocar-nos. Ens serà molt fàcil. Aquest divendres és l’últim dia del trimestre a tots els centres educatius. Això vol dir que hi haurà moltes activitats festives: representacions teatrals, pessebres vivents, cantada de nadales... en les que hi serem convidats mares, pares, àvies, avis, germans grans que s’ho miraran amb enyorança, tietes, amics... Res ni ningú ha d’entelar aquesta festa tan bonica.

Oblidem-nos d’aquells que ens amenacen i actuen amb persecucions penals i violència. Nosaltres deixem les garrotades per al pobre i sofert Tió, un tronc agraït i feliç d’haver rebut tantes atencions i que té més ànima que els feixistes obtusos, que es creuen el melic del món i que són incapaços d’escoltar ningú.

No permetrem que aquests provocadors se surtin amb la seva. Ignorem-los.

Participaciones de loslectores

Másdebates