Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Govern d'esquerres? I un be negre amb potes rosses"

jdomenech55467207 frenkie de jong of fc barcelona protest to referee cesar sot201025120507

jdomenech55467207 frenkie de jong of fc barcelona protest to referee cesar sot201025120507 / AFP

Si ens parem a analitzar determinades partides dels pressupostos generals de l'Estat -vigents per prorrogació- és molt possible que ens agafi un esglai. Les prioritats són evidents, en especial, si es fa una comparativa entre el que es destina a sanitat i a defensa respectivament.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Segons s'ha publicat, el cost d'un partit de lliga de la primera divisió de futbol, per drets arbitrals (ajudants inclosos) és de 6.000 €. Els àrbitres espanyols perceben 2.100 € per partit i tenen un fix anual que pot sobrepassar els 18.000€. L'ingrés mitjà d'un col·legiat, comptant els drets d'imatge, es dispara fins als 66.000 €. Per a més informació, els seus emoluments respecte a la temporada passada s'han incrementat en un 52% a conseqüència d'un acord amb els clubs, per la qual cosa, han passat a ser els millors pagats del món.

Tot això, amb el VAR auxiliador i sense tenir dedicació exclusiva, perquè normalment són professionals d'altres sectors. Alguns han hagut de deixar de treballar per problemes d'incompatibilitat horària; altres mantenen el seu lloc de treball. Tot suma, només faltaria.

Aquests són petits detalls. Normalitat absoluta en un país 'fantàstic', per a segons qui. I mentrestant, sembla que s'evitin els greus problemes econòmics anteriors a la covid-19, els que han sorgit i els que aniran apareixent. El Govern actual és d'esquerres i l'oposició és solidària, oi? Com es diu popularment: I un be negre amb potes rosses.

Participaciones de loslectores

Másdebates