Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Hi ha moltes places a Barcelona que no tenen placa que les identifiqui"

La placa que da nombre a la plaza, en la que, en realidad, no cabe toda la trayectoria de Conxa Pérez, pero se subraya lo crucial, libertaria y paradista.

La placa que da nombre a la plaza, en la que, en realidad, no cabe toda la trayectoria de Conxa Pérez, pero se subraya lo crucial, libertaria y paradista. / CARLES COLS

Es una costum molt barcelonina adjudicar un carrer, plaça, jardí, etcètera a algun personatge reconegut i que no hi hagi cap placa que ho identifiqui. Seguint l'article d'avui d'en Carlos Márquez, Ildefons Cerdà mereixia alguna cosa millor a Barcelona, li haig de dir que jo tinc inventariats uns 200 casos de personatges sense cap placa, ja que, quan em vaig jubilar, vaig fer fotos de les plaques dels carrers de Barcelona. Això per no parlar dels interiors d'illa, on hi posen una placa de color verd amb el nom i prou, sense cap mèrit del personatge en qüestió.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Entre d'altres, no tenen cap placa Josep Suñol, Raquel Meller, Miguel de Unamuno, Sarah Bernhardt, Richard Wagner, Maria Montessori i Oriol Martorel.

Participaciones de loslectores

Másdebates