Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Heu convertit la Barceloneta en el 'pixòdrom' municipal"

Botellón en la Barceloneta.

Botellón en la Barceloneta. / Manu Mitru

Estem farts de tant incivisme i poca assistència policial a la Barceloneta. L'heu convertit en el parc temàtic i el 'pixòdrom' de la ciutat: 'botellons' a tota hora, tricicles, bicicletes, patinets i 'skates' a tota velocitat per les voreres, i quan no pels carrers en contra direcció; gent venent drogues sense cap pudor passades les 10 de la nit, en ple toc de queda; grups de borratxos continuant la seva festa pixant als carrers...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Es nota que cap polític ni cap cap dels Mossos ni de la Guàrdia Urbana viu en aquest barri. Després de 58 anys vivint aquí tranquil·lament, actualment fa fàstic tot el que envolta el meu barri de tota la vida. Algú hauria de donar-se vergonya de tot el que s'està permetent. Amb aquest resultat més valdria tenir els bars oberts fins a les 21.00 hores i almenys tota aquesta 'colla' podria fer servir els lavabos i no els nostres carrers, supermercats o comerços de llaunes de cervesa, menjar i beguda per portar. Tancant-ho tot a les 17 hores i el que vulgui beure alcohol que se'n vagi a casa seva, heu fomentat el turisme barat i el negoci de repartiment de llaunes de cervesa.

Paguem els mateixos impostos que qualsevol ciutadà de la ciutat, i aquí sembla que ja val tot. Avergonyiu-vos i acabeu amb aquesta bogeria.

Participaciones de loslectores

Másdebates