Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

He après a tenir paciència

 Una anciana camina en soledad por los pasillos de una residencia.

 Una anciana camina en soledad por los pasillos de una residencia. / CARLOS MONTAÑÉS

Núria Henrich Reverter

He après a tenir paciència, i pacientment he après que no és el mateix entendre que comprendre. He après que tant o més inútil és esperar a l'andana a que passi el tren, que pujar-hi esperant que tot succeeixi segons quelcom premeditat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

He après a tenir paciència i a descobrir que ser pacient no et fa sant sinó savi. Que la vida és una roda i que va tot rodat, es vulgui o no es vulgui, amb paciència o sense ella.

He après a tenir paciència ara que tinc els genolls pelats i morats a la consciència. He après a base de caure i d'aixecar-me, i de tornar a caure i de tornar-me a aixecar.

Que qui t'estima et perdona i només qui sempre ha estat (amb tu) és qui estarà.He après a creure que va bé repetir-se les coses per creure-se-les un mateix. A tenir paciència i amb paciència: aprendre a ser feliç. Potser ara no, però més endavant potser sí; potser ara no, però més endavant potser sí...

He après a tenir paciència ara que tinc els genolls pelats i, morats a la consciència.

Participaciones de loslectores

Másdebates