Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Hauria d'haver-hi un pàrquing de bicicletes a l'Hospital General de Catalunya"

Entrada del Hospital General de Catalunya, en Sant Cugat.

Entrada del Hospital General de Catalunya, en Sant Cugat. / ARCHIVO / ROBERT RAMOS

Si heu anat a l'Hospital General de Catalunya sabreu que, des de fa uns anys, aparcar pels voltants està força complicat. Tot ple a les àrees del voltant, zona verda a les urbanitzacions de Mira-sol i pàrquings al màxim de les seves possibilitats.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Doncs bé, fa bastant de temps que vaig prendre la decisió d'anar-hi en bicicleta, però em trobo que no hi ha pàrquing de bicicletes a l'entrada. I amb prou feines algun lloc on lligar-la. Vaig presentar el suggeriment per escrit i em van contestar amb una carta en què em donaven les gràcies per ser usuària i poc més.

Únicament es pot trobar un pàrquing de bicicletes just al darrere de la porta de la Universitat, però està ple habitualment i no està prop de l'entrada principal. I als que fem l'esforç d'anar-hi en bici per no col·lapsar l'aparcament, com a mínim ens haurien de tenir en compte. No em sembla una gran inversió. Hospital General (Quirón), us animo a que penseu en tots els usuaris.

Participaciones de loslectores

Másdebates