Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Retornar l'ordre públic a Catalunya, tasca dels cossos policials

Policías ante los manifestantes en la plaza Urquinaona

Policías ante los manifestantes en la plaza Urquinaona / MANU MITRU

Tinc molts dubtes i qüestions sobre els molt tristos i lamentables esdeveniments que ja estan passant a Barcelona i altres capitals catalanes. Però de tota la llista que tinc, exposo aquí dues preguntes, a veure si algú em pot ajudar a aclarir-me. 

Entretodos

¿Qué opinas de la hoja de ruta de Mas?

Cuéntanos tu opinión sobre la propuesta del 'president' de unas elecciones plebiscitarias con lista unitaria

La primera és la següent: on està la Guàrdia Civil? Tinc entès que va venir un important contingent a Barcelona, però a fer què? Si van intervenir desafortunadament l'1 d'octubre, no haurien d'ajudar, ara sí afortunadament, a retornar l'ordre públic

La segona és aquesta: el que està passant és claríssimament una guerrilla (o potser ja una guerra) urbana. Si és així, no hauria la policia d'utilitzar estratègies militars contra els violents? No entenc per què sempre els ataquen frontalment deixant lliures els laterals i darreres de manera que tenen molt fàcil escapolir-se i buscar altres llocs per aplicar la seva violència. 

No seria més efectiu rodejar-los de manera que no es poguessin moure d'on estan? Potser un setge d'unes quantes hores acabaria esgotant la seva moral, si és que en tenen.

Participaciones de loslectores

Másdebates