Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Guardiola, digne d'admiració

Pep Guardiola, con el lazo amarillo durante un partido del Manchester City.

Pep Guardiola, con el lazo amarillo durante un partido del Manchester City. / AFP / OLI SCARFF

Qui no vol que els seus fills siguin crítics i protestin davant les injustícies? En les últimes setmanes les dones i el jubilats han sortit a protestar davant d'elles.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No cal ser independentista per protestar davant un empresonament inacceptable a ulls d’una majoria cada cop més nombrosa de juristes, advocats, intel·lectuals i de ciutadans que porten el llaç groc amb la dignitat de que estan fent quelcom honorable i que no va contra ningú si no a favor d’eradicar injustícies.

Després del que acabo de dir, veure persones que es dediquen a treure llaços grocs, que volen destruir amb la seva acció conscient o inconscient el desig i el somni just de la seva llibertat, es fa difícil de pair i increïble de creure que acció tan innoble pugui sortir de la pròpia consciència.

Quan veus persones que treuen llaços, a molts se’ns encongeix el cor i s’acceleren sentiments difícils de controlar, contenció que hem de mantenir però que només es pot explicar pel compromís d’actuar sempre sense odi i pacíficament.

Avui m’he emocionat veient persones que donaven les gràcies a Pep Guardiola pel seu compromís i  la seva valentia acceptant penalització per portar sempre visible i amb orgull el llaç groc, deixant constància per a tothom, que ser solidaris amb les injustícies  hauria de ser una obligació moral i ètica per a tothom ja que ens fa més persones. El seu exemple mereix el nostre seguiment i admiració.

Participaciones de loslectores

Másdebates