Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Gràcies, senyora Colau, per dificultar la mobilitat a Barcelona"

Ada Colau, a finales de junio.

Ada Colau, a finales de junio. / DANNY CAMINAL

Fa poc van sortir les dades de l'assistència del teatre a Barcelona i la seva disminució. Jo ja fa temps que vaig dir prou a Barcelona. Venia sovint, m'agradava venir, passejar, fer activitats culturals, visites, cursos, trobades, sopars, concerts.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

M'he cansat, senyora Colau, cansat de la degradació de Barcelona. L'última vegada que he trepitjat Barcelona va ser per les festes de Gràcia l'últim dia al vespre, la pudor en molts llocs d'orins, brutícia i vòmits va fer que marxés.

Gràcies per dificultar la mobilitat de Barcelona, gràcies per dificultar que els de fora Barcelona puguem venir, entrar i aparcar fàcilment sense deixar-nos un dineral, gràcies per no poder passejar i badar per Barcelona, gràcies per no poder anar ni tranquil per les voreres amb tot tipus d'artefactes a velocitats suïcides, gràcies per fer carrils bici pel vent, gràcies perquè la gent gran ja no vol sortir ni passejar per por que els lesionin, els estirin la cadena o els estirin la bossa amb violència. Gràcies per la brutícia, gràcies per l'incivisme esclatant, gràcies per perjudicar el comerç i les botigues, gràcies per ser còmplice dels ocupes, delinqüents i incívics. Gràcies pels que no paguen el bitllet, gràcies pel soroll a totes hores a tot arreu, gràcies per expulsar els veïns, gràcies per deixar zones i carrers en mans de grups criminals, gràcies per fer dels parcs dormitoris per indigents incívics i turistes de baixa estopa, gràcies per expulsar els veïns dels seus barris, gràcies per concentrar menors en colles que es dediquen a "buscar-se la vida", molts d'ells protegits i amb recursos públics. Gràcies per no poder gaudir de Barcelona, gràcies per empitjorar la vida de la ciutat, gràcies per convertir el centre en un parc temàtic i a la nit un lloc on no es pot anar. Gràcies perquè comerços han de tancar per l'incivisme i la delinqüència, gràcies per no protegir el ciutadà de Barcelona, gràcies per posar els semàfors ben lents i no coordinats per generar embussos, per suprimir carrils i crear més contaminació, per les obres eternes, per no crear aparcaments grans i gratuïts.

Trista Barcelona, quina llàstima.

Participaciones de loslectores

Másdebates