Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Gràcies als professionals dels mitjans escrits, als distribuïdors i quiosquers per treballar per nosaltres

Un hombre compra la prensa en un quiosco de Madrid el pasado 27 de marzo.

Un hombre compra la prensa en un quiosco de Madrid el pasado 27 de marzo. / EUROPA PRESS

Cada dia em sumo a l'emotiu moment d'homenatge al personal sanitari que lluita per combatre el coronavirus. Però en aquests moments també vull dedicar el meu reconeixement a tots els altres professionals de serveis essencials que no estan a primera línea però també treballen cada dia per nosaltres, amb compromís i serietat.

Entretodos

Especialment amb aquesta carta vull dedicar un moment d'atenció emocional per als professionals dels mitjans de comunicació escrits, als seus distribuïdors i quiosquers, als professionals de la indústria del paper i resta de materials i personal de les impremtes que fan possible la seva impressió.

Ara, anar al quiosc a comprar el diari és molt més que la rutina d'abans, em fa tornar a la sensació de normalitat per un moment, i aquests moments, avui, són un regal. #Joemquedoacasa però hi ha força gent que surt a treballar per a mi i per a tots. Tenen tot el meu agraïment.

Participaciones de loslectores

Másdebates