Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Gota freda: "Si no volem tornarem a patir les mateixes conseqüències, cal respectar la natura"

Vecinos de El Raal andando con el agua casi hasta las rodillas, este sábado

Vecinos de El Raal andando con el agua casi hasta las rodillas, este sábado / ALFONSO DURAN (AP)

Ara que podem veure els estralls i desgràcies que la gota freda ha deixat als llocs per on ha passat com Alacant, Múrcia i València, entre d'altres, és moment de reflexionar sobre les actuacions urbanístiques i les seves conseqüències quan no se segueixen els consells dels tècnics i s'edifica en zones inundables.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Perquè el canvi climàtic és un fet que provoca que la força de la natura s'extremi, tal com ho estem veient en aquests darrers anys, però si hi afegim que té lloc en un espai on l'ordenació urbanística amb construccions per viure s'han fet en espais inadequats, la responsabilitat del desastre ja no és sols natural, sinó també humana.

Respectar la natura, les lleres dels rius i les condicions geològiques que el terreny ja té per ell mateix, seria una manera de reordenar el territori en previsió d'un proper temporal.

Perquè n'hi tornarà a haver i tornarem a patir les mateixes conseqüències, si no es fa res més que perpetuar-hi les errades.

Participaciones de loslectores

Másdebates