03 jul 2020

Ir a contenido

Gossos a Granollers: ara, a regar els orins

Xavi Garcia Sanchez

Xavi Garcia Sanchez

Dos perros sueltos juegan en un parque.

Dos perros sueltos juegan en un parque. / JOSEP GARCÍA

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Fa uns dies em va arribar a casa el butlletí mensual que emet l'Ajuntament amb informació del municipi. Sóc de Granollers. I m'agrada. Però al butlletí vaig llegir un text que em va sobtar, i és que, segons la nova ordenança que s'aprovarà properament al ple, jo, com a propietari d'un gos, haig de sortir a passejar el gos amb la corretja, el morrió (si s'escau segons el gos), les bosses per a excrements i, ara, una ampolla d'aigua

Doncs sí, resulta que han decidit que allà on pixi el meu gos i que no sigui un lloc per a ell exclusivament, haig de regar posteriorment la zona amb aigua per tal de netejar-la. Potser algú hi estarà d'acord, i jo entenc els propietaris de cases enfadats perquè la seva cantonada sigui un lloc visitat pels cànids, però al meu voltant de casa no hi ha pipi-can i jo no disposo de més temps per al meu gos (ja m'agradaria) per portar-lo a 30 minuts de casa al pipi-can més proper.

També he de suggerir que em molesta el tabac, podria si us plau l'ajuntament, aprovar una ordenança que obligui als fumadors a portar pel carrer un ambientador penjat? Segur que no.  

Participaciones de loslectores

Másdebates