Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Si el futur és el reciclatge, per què en comptes d'afegir contenidors se n'eliminen?"

Contenedores de reciclaje

Contenedores de reciclaje

Hem crescut amb el missatge que el reciclatge és necessari per a un futur sostenible, però sovint no és possible fer-ho. La falta de temps i l’esforç que requereix acostar-nos als contenidors ens fan aquesta tasca més difícil.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Barcelona és una ciutat amb molts contenidors, però tot i això no és suficient. Tenim contenidors de matèria orgànica i de rebuig a tots els carrers però en canvi no en tenim de reciclatge. Fa poc que han posat una nova estació de Bicing (necessària) al carrer Pi i Margall justament on hi havia els contenidors de reciclatge. Amb la modificació s’han hagut de moure els contenidors a la placeta que hi ha en aquest tram del carrer i amb aquesta distribució han eliminat els del carrer Alegre de Dalt. El resultat és que tenim menys contenidors que sempre estan plens i hem d’anar més lluny per a reciclar.

I jo em pregunto, si el futur és el reciclatge, per què en comptes d’afegir contenidors se n’eliminen? No podien posar el Bicing a la placeta?

Participaciones de loslectores

Másdebates