Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Eliminació de la Copa de la Reina: per què el Barça comet errors tan greus?"

Las jugadoras del Barça se felicitan tras un gol en el reciente derbi frente al Espanyol

Las jugadoras del Barça se felicitan tras un gol en el reciente derbi frente al Espanyol / Jordi Cotrina

El Barça femení ha quedat eliminat de la Copa de la Reina per alineació indeguda. És la segona vegada que succeeix una anomalia d’aquest tipus en poc temps, ja que l’anterior ocasió va ser la pèrdua d’un partit per part de l’equip d’handbol perquè un jugador va participar en un partit ajornat, però amb l’agreujant que l’havien fitxat en una data posterior al partit inicial. Aquest cas no va tenir conseqüències perquè va guanyar la Lliga folgadament.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Ara, és el contrari, ja que l’eliminació representa que no pugui continuar en la competició, i per tant, sense possibilitat de poder conquerir el títol. S’imaginen que en lloc de la Copa de la Reina fos un partit decisiu per guanyar la Lliga?

Caldria preguntar-se per què una institució d’aquest nivell comet errors tan greus. Cóm s’han de sentir les jugadores que després de guanyar per 0 a 9 es veuen eliminades d’aquesta manera. No hi ha ningú dins del club que es miri les sancions que arrosseguen les jugadores? La mateixa jugadora no sap que la van expulsar a l’última jornada de la temporada passada i que havia de complir un partit de suspensió? (no estem parlant d’una jugadora alevina sinó d’una professional). Per cert, si l’Osasuna hagués guanyat, també hauria fet el recurs? Cada vegada més, la inoperància i la deixadesa és fan més evidents en el club.

No n' hi ha prou de depurar responsabilitats internes sinó que caldria començar per dalt de tot.

Participaciones de loslectores

Másdebates