Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Fora caretes, senyors del PP i de Ciutadans

Albert Rivera e Inés Arrimadas en un acto en Barcelona este martes.

Albert Rivera e Inés Arrimadas en un acto en Barcelona este martes. / Enric Fontcuberta

¿A qui voleu enganyar, senyors de C’s i del PP? ¿Vosaltres sou els que voleu governar tots els catalans? El milió de persones que varen integrar la gran manifestació de la Diada no us van veure; ara bé, tampoc no us van trobar a faltar. Sou uns simples incendiaris, sou els que trenqueu la convivència a Catalunya, que, amb totes les diferències, és exemplar.  

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Senyors de C's, ¿sou vosaltres els que doneu el carnet de català? ¿Què enteneu per allò que en dieu “tots els catalans”? Realment, penso que el senyor Lerroux queda en bolquers al vostre costat. A mi no m'agrada la religió, però em guardaré prou d'arrencar crucifixes, o qualsevol altre símbol religiós. Això és democràcia, això és tolerància.

Senyors del PP, poca cosa a dir: “por sus actos los conoceréis”. Això sí: m'agradaria saber en quin moment heu perdut el significat de la paraula colpisme. Us ompliu la boca amb aquest mot: per una banda, quan parleu dels qui componen el Govern català, i per una altra, voteu en contra de treure a l'últim colpista que ha sofert aquest país del seu mausoleu particular.

Catalunya serà la vostra tomba política i ho sabeu; només espero que a España, pel bé dels nostres estimats veïns, us passi el mateix, i aquest camí, no ho dubteu, ja està encetat. 

Participaciones de loslectores

Másdebates