Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Festival corsari a Catalunya arran del 155

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, conversando con Pedro Sánchez.

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, conversando con Pedro Sánchez. / DAVID CASTRO

Palamós recorda aquests dies el 475è aniversari de l'atac d'en Barba Rossa. Qui sap si en un futur Catalunya (república lliure o confederada) emularà l'atac d'uns corsaris que van intentar, indignament durant segles, l'extermini de la nostra cultura i llengua. Entre els actes, es recordarà a tres bandarres, coincidents en el temps, que es disputaven el lideratge del genocidi cultural de Catalunya.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Un, com aquell que no vol, es va carregar el Govern legítim de la Generalitat amb acusacions falses i amb un artefacte, dit el 155; un altre, de malnom 'el falangito', es va fer un lloc al món polític espanyol gràcies als atacs a la llengua catalana i a la negació de la nostra història; i, per acabar-ho d'adobar, un socialista renegat, per no perdre les simpaties dels votants espanyols, va proposar agreujar les lleis perquè els catalans passessin més anys a la presó, atès que ja no estava vigent cremar-los vius a la foguera, com als heretges.

Participaciones de loslectores

Másdebates