El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

En Ferran i en Manuel

ANDREU DALMAU / EFE

El delegado del Gobierno en Madrid, Ferran Mascarell, durante la entrevista.

Jordi PausasParís

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Viernes, 10 de agosto del 2018 - 08:45 h

El delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, Ferran Mascarell -tot i que procedia del PSC- va ser escollit per CiU per ocupar el càrrec de conseller de Cultura de la Generalitat, manifestant que la seva primera prioritat èren els esoterismes i gargots abstractes que es van oficialitzar en el període de la guerra freda i que avui es presenten amb la sacrosanta etiqueta d'"art contemporani", i -¿per allò de quedar bé?- la llengua catalana esdevenia -almenys sobre el paper- la seva cinquena prioritat.

Aquesta singular manera de fer no ens ha de sorprendre gens ni mica, ja que va manifestar el següent en una entrevista que va fer època en els annals del nostre país: "No sóc nacionalista i no estic per un estat propi per raons de nacionalisme històric".

Ferran Mascarell -com és el cas de l'exprimer ministre socialista francès, Manuel Valls, que també té fòbia al nacionalisme català- és abans que res un polític professional de vocació immutable, i per això està decidit a encapçalar la candidatura del PDECat a l'alcaldia de Barcelona en les pròximes eleccions municipals.

Participaciones de los lectores

"¿Por qué tenía más claro lo que quería hacer con mi vida cuando tenía 10 años que ahora?"

Marta García Martínez El Prat de Llobregat

"¿Hay una Iglesia que diferencia a los cristianos independentistas del resto?"

Rebeca Soriano Barrufet Barcelona

Colomines: a veure qui la diu més grossa

Robert Cros L'Hospitalet de Llobregat

"Colma la paciencia la simbología emocional del independentismo"

José Manuel Fernández Arroyo Barcelona

"La Arcadia no existe, pero la República sí"

Pau Ferrer L'Hospitalet de Llobregat

Señor Morente, sigue en su empecinamiento y, parece ser, odio a Catalunya, vertiendo ideas que no son verdad. ¿De nuevo h... Seguir leyendo