Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Feminicidi: la violència aflora per tot arreu

Los Mossos d’Esquadra trasladan al hombre detenido por la desaparición de su expareja en Terrassa.

Los Mossos d’Esquadra trasladan al hombre detenido por la desaparición de su expareja en Terrassa. / EFE / SUSANA SÁEZ

Baixo amb els ferrocarrils catalans com cada dia en acabar la meva jornada laboral, i el veig allà, sol, absent, amb el seu aspecte descuidat de boig matemàtic. El conec de vista, del veïnat de Terrassa. M'hi fixo perquè sé que és aquell veí que ara fa un any la dona li va marxar de casa i no se n'ha sabut res més. Ahir, en arribar a casa tornant de la feina, ja vaig veure que passava alguna cosa al veïnat: carrers tallats i Mossos amb tot acordonat. No m'hi vaig acostar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L'endemà em llevo i, en repassar la premsa, diuen que han trobat la dona enterrada al final del pati i que el seu company ha confessat. Em costa creure com es pot arribar a aquests extrems de violència masclista, però els fets ho demostren massa sovint.

Per què no s'acaba aquest problema avui, i podem tancar definitivament aquesta porta? Doncs perquè la violència aflora als mitjans, al cine, a la política, a l'entreteniment, a l'esport... I la societat es contagia d'aquesta agressivitat.

Prou! Hem de donar-li la volta.

Participaciones de loslectores

Másdebates