Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Joves, donem-ho tot per vèncer aquesta situació i acabar bé l'etapa escolar"

Una alumna de bachillerato realiza un examen en un instituto de Barcelona, en una imagen de archivo.

Una alumna de bachillerato realiza un examen en un instituto de Barcelona, en una imagen de archivo. / ALBERT BERTRAN

Anna Serrasolsas

És ben cert que totes les persones hem notat un canvi en el nostre dia a dia. Fa molt temps que vivim una situació excepcional.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Hem vist com s'interrompia la nostra vida i tot feia un gir inesperat. Sóc la primera que defensa que tothom ho està patint, però, i els joves?

Tota la vida ens han dit que la millor etapa és l'adolescència, que la gaudim, i que aprofitem per fer les majors bogeries. Tenim por, estem espantats de no poder gaudir dels suposats millors anys de la nostra vida. Vivim patint pels exàmens, la nostra estabilitat emocional depèn d'una nota, la qual ens intenten fer creure que ens qualifica. No podem fer pràcticament res amb la covid-19 pel mig i això se'ns en va de les mans.

Així doncs, fem un últim esforç. Intentem donar-ho tot per vèncer aquesta situació i acabar bé l'etapa escolar per començar la universitat de la millor manera possible. Superem-ho.

Participaciones de loslectores

Másdebates