Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Felicitats, Quim Monzó

Quim Monzó, en la sede de Òmnium Cultural, donde recibió el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

Quim Monzó, en la sede de Òmnium Cultural, donde recibió el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes / JULIO CARBO

La magnitud de la tragèdia, El perquè de tot plegat, Mil cretins, No plantaré cap arbre... Novel·la, conte o article periodístic són els gèneres amb què acostuma a delectar-nos el genial Quim Monzó. Felicitats pel seu Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

He tingut la sort de coincidir amb ell a l'establiment de l'Avinguda Mistral on para a esmorzar abans d'entrar al seu taller d'escriptura. Recordo que un dia, després de demanar el cafè amb llet, va començar la conya: "Amb llet de vaca. I la vaca, com es diu?". A les vuit del matí, ja està fent el miniconte (a part dels 130 publicats) a partir de qualsevol petitesa. Aquells dies, jo treballava Guadalajara amb alumnes de quart d'ESO, però no li ho vaig dir.

Per molts anys puguem gaudir de la seva mirada humorística i burleta sobre la realitat quotidiana amb la seva columna diària. Per cert, escric aquestes línies amb bolígraf i paper al Cafè Doré de Gran Via. Ell ja sap de què va.

Participaciones de loslectores

Másdebates