Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

A favor del Ballet de Catalunya

El ballet Béjart abre el Festival de Peralada este jueves.

El ballet Béjart abre el Festival de Peralada este jueves. / FERRAN SENDRA / MIQUEL GONZÁLEZ / DANNY CAMINAL

Fa uns dies vàrem veure a TV-3 com joves ballarins de diferents països i també locals, audicionaven il·lusionats pel futur Ballet de Catalunya. Com varen indicar els creadors d'aquest fabulós projecte, es necessita suport, mecenatge d'empreses i també de petits donants (han endegat una campanya de 'crowdfunding') però sobretot de la Generalitat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ens consten les garanties de qualitat i viabilitat atès que qui ho organitza és el mateix equip d'Ibstage, que ja ha demostrat durant els cinc anys d'estada d'aquests cursos i gales de dansa a Barcelona, què es capaç de fer. Una altra cosa engrescadora és veure en el professorat antigues ballarines de la companyia de ballet del Liceu que hi va haver a l'època del mestre Magrinyà. Emociona veure com es podria seguir la tradició que sí hi va haver a Catalunya i tornar a tenir una representació cultural d'alt nivell de la que tots ens en poguéssim enorgullir.

Si us plau, que aquest cop sí que arribi a bon port, Honorable Conseller Lluís Puig. Ens consta el seu amor per la dansa, senyors responsables culturals, els hi ho demanem si us plau. No ens podem permetre deixar-ho perdre.

Participaciones de loslectores

Másdebates