Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La farina de força de TV-3 i l'etiquetatge en català"

La cocinera Gessamí Caramés y la periodista Carme Gasull, durante la intervención de la chef, este martes, en Gastrodona.

La cocinera Gessamí Caramés y la periodista Carme Gasull, durante la intervención de la chef, este martes, en Gastrodona.

"Harina de fuerza"  hem llegit els espectadors de TV-3 al paquet de farina de força amb què la Gessamí Caramés feia uns deliciosos pastissets al programa 'Cuines'. La presentadora comparteix programa amb en Marc Ribas, on cuinen altres suculents plats també fets amb productes etiquetats només en castellà.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

I jo em pregunto: amb el que costa que les empreses etiquetin els seus productes com a mínim en català, ¿com és que TV-3 no introdueix clàusules lingüístiques al seu contracte perquè el patrocinador etiqueti en català i, per tant, triï aquestes empreses d'aliments? N'hi ha, molts les coneixem i hi comprem. No tot a la vida és el guany de diners i menys si volem que el català no perdi força... ni que sigui per la farina que gasta la televisió catalana.

Participaciones de loslectores

Másdebates