Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La falta d'accessibilitat de molts col·legis electorals fa que no estigui garantit el dret a vot per tothom"

Archivo - Una persona en silla de ruedas

Archivo - Una persona en silla de ruedas

Sóc estudiant de l'assignatura Acció socioeducativa i Diversitat Funcional a la UOC. Justament, estudiava sobre el tema de l'accessibilitat universal per a totes les persones, siguin quines siguin les seves necessitats, i vaig trobar a les xarxes socials la queixa de persones que no podien accedir als seus col.legis electorals per tal de fer efectiu el seu dret al vot.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Val a dir que també he vist iniciatives en les quals ajuntaments i la Creu Roja oferien la possibilitat de desplaçar les persones amb problemes de mobilitat per qualsevol motiu, però sembla que encara no està garantit el dret a vot per a totes les persones ni l'accessibilitat de l'espai públic.

Crec que és tota la societat la que ha de demanar les modificacions necessàries, a tot arreu i per tothom, per garantir que les persones amb dificultats no quedin excloses de la vida normalitzada. Aquesta carta vol interpel.lar-nos a tots i totes en la lluita per la societat més integradora.

Participaciones de loslectores

Másdebates