Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Faig un any, gràcies a tots i totes, però sobretot a la Mari"

Parte de la fachada del Hospital de Sant Pau.

Parte de la fachada del Hospital de Sant Pau. / FERRAN SENDRA

Soc nascut el 19 de febrer de 1973, però puc dir que el dia 11 de novembre de 2021 vaig fer un any, un nou aniversari!! Va fer un any que em van donar l’alta a l'hospital de Sant Pau després d’un greu accident de trànsit. Vaig tornar a casa, en no gaires bones condicions, però sí ben curat i amb poques seqüeles tenint en compte tot el que m’havia passat. Fer un any és especial i ha estat gràcies a molta gent competent i bona gent.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En primer lloc, agrair a l’hospital de Sant Pau. Quina sort que tenim de poder disposar d’aquest gran nivell sanitari i, a més, públic. Des dels metges i metgesses a infermers i infermeres, rehabilitadors i rehabilitadores, personal administratiu i segur que em deixo algun servei. M’han salvat la vida, sempre ho tindré en compte amb l’hospital de Sant Pau. Havia sentit a parlar de l’equip de l'hospital, però fins que no et trobes en situació no saps realment qui són i què fan. Les bones referències que m’havien arribat es queden curtes.

Gràcies als ànims dels familiars i amics que m'han portat força. La família, que ha patit, però hi han estat a sobre. I, sobretot, gràcies a la Mari, la meva dona, que ha hagut de fer de dona, infermera, mestra... i ha estat vital! La seva estimació i dedicació m’han impulsat, de fet amb la pandèmia (restriccions de visites), va ser el meu únic referent els primers dies de consciència. La Mari genera confiança, és amable, pacient, irradia el bé, la Mari es fa estimar. Ho sabia, fa temps que estem casats, però ara m’he adonat més que mai!

Participaciones de loslectores

Másdebates