Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Facebook Dating: la xarxa més eficaç per trobar parella

El logotipo de Facebook, en 3D. 

El logotipo de Facebook, en 3D.  / Dado Ruvic

Més d'un cop ens haurem preguntat si existeixen oportunitats reals de trobar una parella estable al teu gust i preferències. Doncs a través d'internet cada dia és més fàcil i anem a millor!

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Avui dia lligar per la xarxa o tenir una relació de parella estable està a l'abast de tothom i a través del nostre telèfon intel·ligent podem fer el primer pas i trencar el gel per aconseguir a posteriori una relació real i estable. Les xarxes socials per cercar parella tradicionals com ara Badoo i Tinder han tingut una repercussió important, però no són prou eficaces ni satisfan els seus usuaris en la versió gratuïta ni tampoc amb la de pagament. 

Això és el que ha detectat l'equip del multimilionari i filantrop Mark Zuckerberg, que ja ha anunciat que la seva companyia posarà en marxa un servei dins de la seva app per trobar parella on els més de 200 milions d'usuaris solters gairebé tots tinguin parella en qüestió de pocs anys. S'espera que la gran rebuda d'aquest servei gratuït faci que Badoo i Tinder hagin de seguir una estratègia semblant si no volen perdre protagonisme i perdre gran part dels seus usuaris.

Zuckerberg va afirmar fa uns dies que aquest innovador servei estarà disponible molt aviat i estarà integrat dins de Facebook. El Dating no està solament pensat per tenir aventures i sexe, sinó que té com a principal prioritat oferir un servei per arribar a tenir relacions de llarga durada. Tot això és molt positiu i enriqueix la ciutadania en una societat on és cada vegada més necessari tenir relacions afectives.

En definitiva: que si ara no tens parella no et preocupis ni perdis l'esperança, ja que la trobaràs ben aviat amb Dating, que es convertirà en pocs mesos la xarxa més popular i eficaç per trobar parella i sense pagar ni un cèntim de la teva butxaca. Moltes gràcies, Mark per la teva solidaritat!

Participaciones de loslectores

Másdebates