Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Fa tres mesos que intento complimentar una ajuda municipal"

Imagen de archivo de una persona usando un teclado de ordenador

Imagen de archivo de una persona usando un teclado de ordenador

He patit el confinament en un pis petit del Raval amb poques comoditats i evidentment amb cap espai a l'aire lliure, tret d'un petit balcó. Treballava fent suplències de monitora de menjador, així que em vaig quedar sense feina i sense ingressos. La meva parella és autònom i va haver de tancar l'empresa per l'estat d'alarma. Quan ha tornat a obrir els clients venen en compta gotes, ja que ens agradi o no Barcelona és morta sense turisme.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sí que és veritat que es passeja més tranquil i que podem gaudir més de la ciutat, però malauradament hem convertit Barcelona en un aparador pel turisme i ara que no tenim públic la ciutat s'ofega. Em sento indignada, estafada i humiliada per l'anunci públic que va fer l'Ajuntament parlant d'unes ajudes (300 euros) pels autònoms.

Fa tres mesos que intento complimentar la sol·licitud i encara que no sóc una crack de la informàtica tampoc em creia inútil, fins avui.... Després d'esperar i reclamar més d'una vegada la documentació que demanen, avui per fi ho tenia tot. Bé, ho havia aconseguit. Al cap de dues hores arriba un e-mail que em demana que confirmi la sol·licitud, sinó no serveix de res. Torno a entrar, omplo més formularis, més dades, torno a enviar la mateixa documentació i expira la pàgina. Torna a començar.

Ara em demana una firma digital i per poder fer-la he de baixar i instal·lar una o dues aplicacions. De veritat, cal tot això? O només és una estratègia per avorrir-nos i que ho deixem estar. És una vergonya i una presa de pèl.

Participaciones de loslectores

Másdebates