26 feb 2020

Ir a contenido

"Fa dos anys que espero un pis de lloguer social"

Lluís Doporto Salmerón

Barcelona

Pisos de alquiler social en Sant Adrià de Besòs en una imagen de archivo.

Pisos de alquiler social en Sant Adrià de Besòs en una imagen de archivo. / DANNY CAMINAL

Per qüestions d'urgència d'un canvi de pis a principis del mes de juny passat, el Consorci de l'Habitatge de Barcelona, en el que ja fa dos anys que hi estic inscrit, em va derivar a l'Oficina de l'Habitatge.

Entretodos

L'opció que em van donar va ser que, si estava disposat a viure fora de Barcelona en un pis de lloguer social, tenia més possibilitats que a Barcelona ciutat. Resulta que a Calaf disposaven de dos promocions accessibles, una al carrer de Sant Antoni i una altra al carrer de Josep Tarradellas.

Ho vaig mirar a través del web, i el passat 17 de juny, vam omplir la instància per la promoció del carrer de Sant Antoni. A partir de aquest tràmit, tenint en compte que estava en llista d'espera i tenia cinc persones davant, el següent pas era esperar a què em truquessin per anar a veure el pis. I, una vegada vist, si m'agradava, iniciar l paperassa de l'adjudicació...

La realitat és que, a data d'avui, després de diverses visites que he fet personalment a l'Oficina d'Habitatge i fins i tot de l' intervenció feta per part dels Serveis Socials i de l'Oficina del Síndic de Greuges, segueixo sense rebre la famosa trucada.

Fins quan? Per quin motiu? Ho ignoro, tant jo com la resta de persones en la mateixa situació.

Participaciones de loslectores

Másdebates