Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Una exposició sobre els terrats a Castelló d'Empúries"

Imagen de archivo de una paloma en la azotea de un edificio

Imagen de archivo de una paloma en la azotea de un edificio

A l’Ecomuseu Farinera de Castelló d'Empúries es pot visitar fins al 25 de setembre l'exposició 'Terrats. Trenta mirades d'un espai in(discret)'. Es tracta d'un recull de fotografies i textos literaris creats a partir de la proposta de la comissària sobre el tema del terrat. D'una manera lliure cada creador hi mostra allò que li inspira aquesta paraula i explica, mitjançant la fotografia o la literatura, una obra artística que està exposada a l'entrada i sales del primer pis del museu.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Les tècniques fotogràfiques i literàries són àmplies. Per aquest motiu hi podem veure tota una gran diversitat d'estils d'expressió tant en la forma com en el contingut, d'acord amb el fet que a cada persona un mateix tema li arriba d'una manera diferent. Cal destacar-hi el gran nombre de participants, així com l'originalitat de la instal·lació que recull aquestes obres abans de veure-les i llegir-les una a una.

Participaciones de loslectores

Másdebates