Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Exigim que es paralitzi l'ERO encobert que deixarà moltes tècniques d'educació infantil sense feina"

Alumnos de una escuela de Educación Infantil

Alumnos de una escuela de Educación Infantil / Observatorio Social La Caixa (La Caixa)

Sóc Tècnica Especialista en Educació Infantil (TEEI) i fa molts anys que treballo al Departament d'Educació. Concretament, aquestes places es van crear el curs 2004-2005 per donar resposta a la necessitat educativa que es produïa a les aules de P-3 de les escoles públiques catalanes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La nostra funció com a PAE (Personal d'Atenció Educativa) consisteix a donar suport a les aules de P-3, treballant colze a colze amb les mestres tutores, participant en l'elaboració de material didàctic i en l'observació del procés d'aprenentatge de l'alumnat per a la posterior avaluació.

A més d'atendre'ls en les seves necessitats i acompanyar-los en el desenvolupament de l'autonomia personal.

Les 883 treballadores actuals TEEI de Catalunya som educadores de referència per l'alumnat, les famílies i el personal docent. Moltes de nosaltres fa més de deu anys que treballem a la mateixa escola i les direccions dels centres confien en nosaltres per a explicar a les mestres nouvingudes el funcionament de les aules d'infantil.

En aquests moments ens trobem davant d'una situació completament injusta, que ens deixarà a moltes de nosaltres al carrer després de 15 anys treballant al Departament d'Educació.

El Govern de la Generalitat ha publicat una convocatòria d'oposicions de TEEI amb una oferta de places molt inferior a la necessitat estructural del sistema educatiu, i sense garanties de consolidació del lloc de treball

Per tot això hem creat Plataforma d'Interines TEEI (PITEEI) per exigir al Govern de la Generalitat la paralització d'aquest ERO encobert, que pot deixar moltes treballadores sense el seu lloc de treball després de 15 anys demostrant la seva vàlua.

Participaciones de loslectores

Másdebates