Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"És exagerat intentar fer arribar el tramvia a tot arreu"

Altra volta tornem amb la meravellosa idea de fer passar el tramvia per la Diagonal de Francesc Macià a Glòries. Però no havíem quedat que la gent va votar que no i que aquest consistori era l'abanderat de les consultes ciutadanes? Aquesta proposta té un marcat caràcter polític i em fa l'efecte que no s'han pres gaire seriosament els estudis tècnics que demostren que l'Eixample quedaria molt perjudicat en ser la Diagonal la via que el creua sencer, amb el problema que suposaria la coordinació de semàfors en tot el traçat i l'efecte embut per als carrers en un sentit o l'altre per substituir aquesta avinguda per un altre itinerari.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si tan important és hi hauria un traçat que em semblaria més lògic, que seria pel carrer Provença (fa la mateixa funció que Mallorca però aquest creua la Diagonal) des d'Urgell fins a la Diagonal un cop ja passat tot el centre i després empalmar amb la Diagonal fins a Glòries.

En tot cas trobo exagerat aquest capficament en fer arribar el tramvia a tot arreu. No cal, Barcelona és una ciutat en pendent, no és Amsterdam Berlin. Ja hi ha altres mitjans de transport públic per a aquests recorreguts on no hi pot arribar el tramvia. Simplement s'han de conjuntar tots i coordinar-los de manera que fluïdifiquin la mobilitat a la ciutat i no afegir-hi més embussos dels que hi ha a vegades. La funció inicial del tramvia crec que era unir poblacions del voltant de Barcelona amb els extrems i allí continuar amb metro o autobús. Esperem que s'imposi el seny.

Participaciones de loslectores

Másdebates