Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Europa contradictòria

El presidente del Gobierno Mariano Rajoy en  la conferencia de alto nivel sobre el Sahel organizada por la Comisión Europea.

El presidente del Gobierno Mariano Rajoy en  la conferencia de alto nivel sobre el Sahel organizada por la Comisión Europea. / Horst Wagner (EFE)

El fet que Europa no hagi articulat un discurs unitari de reprovació per com està actuant el Govern d’Espanya amb la seva inacció política, que fa servir la Constitució segons la seva conveniència, amb la seva deriva judicial incomprensible per absolutista i partidista que empresona per les idees polítiques, amb la activació d’una censura que anul·la drets fonamentals de tots els seus ciudatans... aquest silenci de complicitat amb els que ens governen desprestigia Europa i fereix de mort, a ulls d’una majoria, el seu orgull democràtic i s’allunya de ser exemple d’emmirallament.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per altra banda, sortosament actua d’acord a dret i no concedeix les extradicions d’aquells il·lustres catalans que s’hi han refugiat per fugir de la foscor d’una Espanya governada per un partit tacat de corrupció fins la medul·la, posant entre tots en evidència davant de tot el món que el govern espanyol te poc de democràtic i camina a pas de gegant camí del descrèdit total. Aquesta és la seva contradicció.

Participaciones de loslectores

Másdebates