Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"'Eufòria' és el millor que li ha passat en anys a TV-3 al marge de 'La Marató'"

Final de Eufòria, Mariona se convierte en la primera ganadora del concurso.

Final de Eufòria, Mariona se convierte en la primera ganadora del concurso.

Per a mi, 'Eufòria' ha estat, al marge de 'La Marató' que se celebra cada any, el millor que li ha passat a TV-3 en anys. I no només perquè ha aconseguit demostrar, ben a les clares, que pot emetre programes, com aquest fantàstic concurs musical, als quals no ens tenia gens acostumats fins ara, i, a més a més, al mateix (o superior) nivell que el d’altres cadenes televisives estatals especialitzades en aquest tipus de programes, sinó, sobretot, perquè ha fet possible que un dels sectors del públic més allunyats de TV-3 com és el juvenil se n’hi hagi enganxat gràcies a les meravelloses actuacions musicals dels seus esplèndids concursants.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I, de retruc, també hi ha sortit guanyant la llengua catalana, ja que, malgrat que la majoria de cançons fossin interpretades en anglès, el fet que el català fos la llengua 'vehicular' del programa –i de força cançons seves– ha contribuït a familiaritzar-la amb els joves, justament en uns moments en què aquesta està patint una alarmant reculada en el seu ús social en aquest sector poblacional. Només per la circumstància de veure, avui en dia, tants joves parlant en català entre ells ja valia la pena!

'Eufòria' ha estat, sens dubte, un producte televisiu perfectament ideat i realitzat, que ha tingut la virtut de superar-se i d’anar a més en cada programa, amb altíssimes quotes d’audiència i arribant a nivells realment excelsos com els de la gran final. Sorprèn, per això, (o no) el nul ressò que ha tingut a la premsa espanyola, que l’ha ignorat totalment. I és que TV-3 sí que és víctima d’un 'apartheid' periodístic per part d’aquests mitjans la majoria dels quals, per exemple, arriben, fins i tot, a censurar programes solidaris tan extraordinaris com 'La Marató'. Sense comentaris. 

Participaciones de loslectores

Másdebates