Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Una estrella més en el cel"

Erupción del volcán submarino Hunga Tonga-Hunga Ha’apai en Tonga.

Erupción del volcán submarino Hunga Tonga-Hunga Ha’apai en Tonga. / REUTERS / NOAA / SSEC / CIMSS

Vaig sentir al 'Telenotícies vespre' del passat dia 17 que, d’entre les víctimes mortals del tsunami provocat per l’erupció d’un volcà submarí a l’arxipèlag de Tonga, al Pacífic Sud, s’hi troba una ciutadana britànica, que trobà la mort mentre estava intentant salvar els gossos d’un centre de protecció d’animals que ella regentava.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tot el meu condol així com la meva admiració i el meu respecte més profunds per a aquesta dona tan valenta que arriscà la seva pròpia vida per intentar salvar aquells pobres animals. Tots aquells qui, a més d’estimar les persones, també estimem els animals, li podríem dedicar aquella bonica cançó que el grup Mecano va escriure per honorar la memòria de la Laika, aquella gossa que morí de resultes de convertir-se en el primer ésser viu que va orbitar la Terra en una nau soviètica el 1957. A la dita cançó, que duu el mateix nom que la gossa, li podríem canviar el final: “Que en la Tierra hay una mujer menos y en el cielo, una estrella más”. Que en pau descansi!

Participaciones de loslectores

Másdebates