Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"És la por una estratègia de control i poder?"

Tedros Adhanom Ghebreyesus, en la conferencia de prensa sobre el covid.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, en la conferencia de prensa sobre el covid. / OMS vía Europa Press

El director general de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha advertit que estem a prop de patir una nova pandemia encara “més letal” que la covid i ha demanat als líders mundials que haurem d’estar preparats per fer front als nous reptes que puguin succeir en un futur no gaire llunyà.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Durant els mesos de confinament per la covid, els gossos van poder sortir a passejar i anar al parc cada dia mentre que els infants i adolescents havien d’estar tancats a casa sense tenir en compte les seves circumstàncies i les necessitats de desenvolupament. A posteriori, miraculosament, va sortir la primera vacuna que sembla ser que no ha servit de gaire res.

En els següents mesos del confinament, alarma social a Europa sobre una possible apagada elèctrica, la guerra d’Ucrania i ara ens diuen que no hi ha aigua, que haurem de començar a menjar grills i escarabats i que properament serem testimonis d’una nova pandemia.

Mentre que els salaris dels treballadors no augmenten, ens diuen que amb la inflació tot puja: els interessos de les hipoteques, els lloguers, la llum, el gas, els impostos, l’alimentació… És la por una estrategia de control i poder? Vivim en una societat anestesiada?

Participaciones de loslectores

Másdebates