Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Estimada Renfe, ara mateix tinc una bola de ràbia a la panxa"

tren de media distancia en una imagen de archivo

tren de media distancia en una imagen de archivo

Estimada Renfe, sóc jo, una de les teves passatgeres habituals, d'aquelles que els caps de setmana fuig de la ciutat per remullar-se en platges empordaneses. Estic tirada a Caldes de Malavella, un diumenge, com si els diumenges no fossin prou complicats per si sols. Fa unes tres hores que he sortit de casa amb la intenció d'arribar aviat a Barcelona per intentar organitzar-me la vida, però sembla que passen els anys i segueixes igual de caòtica i poc eficient.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

¿Tu saps que el temps val or avui en dia? Ara mateix tinc una bola de ràbia a la panxa, d'aquelles que si intentés agafar un llapis i escriure, trencaria la punta al segon. Estic asseguda al pàrquing amb una motxilla, dues bosses i una caixa plena de 'tuppers' que probablement es faran malbé, una cara de mala llet i poca bateria al telèfon, a més de cinc mosquits tigre que em dansen.

Crec que el teu pèssim funcionament m'entrena a superar situacions així, d'aquestes que requereixen molta paciència, d'aquestes que et fan sortir caspa. Un transport públic que deixa a gent gran tirada a la via, un transport públic que ven bitllets per anar de peu, o inclús quedar-se a les portes, com avui. ¿Qui decideix com funciones? ¿Qui pren aquestes magnífiques decisions? Ah, i per cert, espero i desitjo que em tornis els diners. Gràcies, em fas molt fàstic.

Participaciones de loslectores

Másdebates