Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Estic indignat amb els despropòsits del carnet B de pensionista dels FGC de la Generalitat"

Un tren de Ferrocarrils de la Generalitat.

Un tren de Ferrocarrils de la Generalitat. / FERROCARRILS

Vull expressar la meva indignació amb els FGC de la Generalitat perquè, al meu parer, discriminen a la gent amb discapacitat amb el seu títol de transport anomenat carnet B de pensionista.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Volia exposar que els seus barems resulten massa reguladors amb les condicions d'adquisició, demanant la lluna en un cove amb la petició de massa papers com la declaració d'Hisendacertificat de cobrament de les unitats (on es demana si l'usuari o usuaris passen o no els indicadors de l'IPREM), a més de la targeta que mostra els graus de discapacitat emesos per els equips de valoració de Benestar Social.

Ens trobem amb la injustícia que molts viatgers que cobren més d'un euro de l'IPREM han de pagar la desproporcionada quantitat d'uns 90 euros més al mes si utilitzen la targeta de 3 zones per exemple, amb el despropòsit de la targeta de la Corona, fet que pot provocar nombroses molèsties personals, i més si tenim en compte que les persones que tenen el carnet A van de franc durant cada trajecte de la primera àrea metropolitana, corresponent a Barcelona i els seus voltants delimitats.

Com sempre, l'entitat dels FGC s'excusa en què el carnet B ve donat perquè ens trobem en temps de crisi, sense tenir en compte que el nivell de vida ha pujat a uns nivells altíssims per a les nostres butxaques.

També faig constància de la meva indignació amb el fet que els FGC van traspassar la gestió dels Carnets A i B a una empresa externa, que a més, cedeix les teves dades personals, aparentment sense permís, a unes altres per realitzar enquestes sense sentit, en comptes d'intentar equilibrar els preus, perquè sembla que els usuaris que tenim el carnet B hem de mantenir als que porten el carnet A.

Un altre aspecte que vull deixar palès és el següent: no entenc perquè es barregen pomes amb peres, ja que si una persona és pensionista i supera el límit de l'Iprem, ja no pot accedir a l'A com un treballador discapacitat normal.

Participaciones de loslectores

Másdebates