Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Estic fart del tacticisme dels nostres polítics

El rey Felipe VI saluda al ’president’ de la Generalitat, Quim Torra, a su llegada a la plaza de Catalunya en agosto del 2018, en el aniversario de los atentados del 17-A.

El rey Felipe VI saluda al ’president’ de la Generalitat, Quim Torra, a su llegada a la plaza de Catalunya en agosto del 2018, en el aniversario de los atentados del 17-A. / EFE / FRANCISCO GÓMEZ (EFE)

Segons el Casares l'Institut d'Estudis Catalanstacticisme és, a més de definicions d'accions de guerra, “l'habilitat de dissimular les activitats per a aconseguir un fi”, que pot ser honorable o no, seguint els preceptes de Maquiavel

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Les següents linies són el resultat d’estar tip i fart de la classe de tacticisme que impregna la majoria de les manifestacions i declaracions públiques dels nostres polítics, consistent sempre a desqualificar l'adversari i magnificar la pròpia contraproposta.

Siguem seriosos, ja que ara ens ho podríem prendrer com a un insult a la intel·ligencia de la ciutadania. Pel contrari, analitzant i valorant les motivacions que motiven les controversies territorials (persones a la presó principalment), opinem que si el tacticisme és necessari, cal portar-lo a la pràctica molt més ben calculat i contrastat.

No són acceptables actituds que han provocat que els catalans opinem que la classe política és una de les nostres principals preocupacions. Compte, doncs, abans que sigui massa tard.

Participaciones de loslectores

Másdebates