Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Estic d'acord amb la prohibició d'entrada de gossos al Turó Parc

Varios perros juegan, sueltos, bajo la mirada de sus amos, ayer por la mañana, en el Turó Parc.

Varios perros juegan, sueltos, bajo la mirada de sus amos, ayer por la mañana, en el Turó Parc. / DANNY CAMINAL

Protegir el Turó Parc

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tots els que coneixem el Turó Parc hem anat veient com en els darrers anys s'anava degradant. El veïnat de Sant Gervasi i d'altres barris propers fa temps que esperàvem la renovació dels jardins dissenyats per Rubió i Tudorí.

Aquesta renovació ha arribat aquest any amb una forta inversió de Parcs i Jardins del Ajuntament de Barcelona per aconseguir que el parc recuperés el seu aspecte.

La necessitat de protegir aquest espai amb la seva biodiversitat ha portat a l'Ajuntament de Barcelona a prohibir l'entrada dels gossos, cosa que ja es fa en altres parcs de la mateixa naturalesa.  

Aquesta decisió, com era d'esperar, no ha estat mancada de polèmica, però penso que és absolutament encertada. Tothom sap que la presència de gossos ha estat una de les causes principals de la degradació del parc, comprenc que els propietaris i les propietàries de mascotes defensin els seus interessos i es sentin perjudicats, però en aquest cas crec que la necessitat de protegir el fràgil equilibri dels jardins justifica aquesta decisió, considerant, a més a més, l'obertura de la nova àrea de gossos de Piscines i Esports.

A Barcelona hi han 150.000 gossos, pràcticament 1 per cada 10 habitants: a la ciutat hem de poder conviure tots però cal regular aquesta convivència, en espais per a gossos, espais comuns, però també amb espais com el Turó Parc (o altres parcs) on no es permeti l'entrada a mascotes.

Participaciones de loslectores

Másdebates