01 abr 2020

Ir a contenido

"Estem determinats a seguir manifestant-nos a la Meridiana malgrat les provocacions"

Amadeo Palliser Cifuentes

Los CDR,  durante el 43º día consecutivo de concentraciones en la Meridiana.

Los CDR,  durante el 43º día consecutivo de concentraciones en la Meridiana. / FERRAN NADEU

La història es repeteix. Hi ha discursos que donen via lliure a determinades actituds violentes contra civils indefensos i democràtics; i que aquesta font, ara, hagi estat la nostra pròpia alcaldessa, tampoc ens estranya: el poder ho justifica tot. I els pacífics manifestants de la Meridiana ho sofrim diàriament, ahir amb l'atropellament per part d'un cotxe, i avui per part d'un motorista, a més de continuades provocacions agressives.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Desconec els protocols policials, però la meva impressió no és molt positiva, perquè avui he vist molt pròxim l'intent d'atropellament per part de la moto. Estava a escassos metres, i veure com una persona llança una gran moto, accelerant contra la gent, davant la presència de la policia, i que aquesta es limiti a apartar al motorista unes desenes de metres, i al cap de pocs minuts deixar-lo marxar, sense ni tan sols fer-li la prova d'alcoholèmia (amb els nervis i la distància, crec i creiem tots que ha estat així), no em sembla molt adequat.

Malgrat aquestes provocacions, estem determinats a continuar manifestant pacíficament la nostra desaprovació a la injusta repressió judicial dels nostres representants polítics i socials.

Participaciones de loslectores

Másdebates