Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Ja està... i ara què?

Enric Cardona

Tots han guanyat, l'independentisme en escons, els no   independentistes en vots, els de la CUP no volen a Mas de president i   els de Junts pel Sí donen per suposat que sí que votaran a Mas -els de   la CUP- per patriotisme i responsabilitat.Els de Ciutadans més   contents que un gínjol, els del PSC ballant i els del PP encara no   s'han adonat del que ha passat, com també els de Catalunya Sí que es Pot. Aquests últims van aconseguir sumar tots els errors que es poden   cometre en una campanya electoral a Catalunya; un nom que no aclaria   el que eren, un conglomerat de partits que no col·laboraven els uns   amb els altres, un líder, que malauradament, no coneixia ningú i uns   personatges, vinguts de Madrid, que encara no s'han adonat del que és   Catalunya... però tots han guanyat.

Entretodos

Publica un post sobre la situación política

¿Cuál crees que deben ser ahora las prioridades de los partidos?

El ciutadà va anar a votar i va   haver-hi una gran participació.Molts no tenien ni idea del que estaven   votant, vaig tenir la mala sort d'estar de president d'una mesa   electoral i les vaig veure de tots colors. Hi havia gent que donaven el   carnet d'identitat per votar i et deien que ja te'l podies quedar, ja   que a partir de dilluns ja no serviria per a res.Altres que es feien   fotografies, convençuts de què mai més votarien com espanyols i altres   que asseguraven que serien lliures.Mai a la meva vida havia vist tanta   gent votant sense saber el que estaven votant.Una persona em va   preguntar si no estava orgullós de ser el president d'una mesa en una   votació històrica... no vaig contestar.

Ja ser que molts estaran   convençuts de què sóc un antipatriota, espanyolista i mil coses més,   però l'únic que sóc és realista.Hem votat per escollir el Parlament,   hem votat a uns senyors perquè es posin a treballar i solucionin els   nostres problemes i no perquè ens creïn més.Ara s'han de posar   d'acord, repartir-se el pastís i continuar fent el ximple. Fa quatre   anys que fan el ximple. La pobresa ha augmentat, l'atur és preocupant,   cada vegada hi ha més gent sense saber si podran continuar vivint a   casa seva o seran desnonats i, malauradament, tot seguirà igual,   marejaran la perdiu, seguiran sense governar i venent-nos que la culpa   és de Madrid -un ésser malèfic culpable de tots els mals que patim per   culpa d'uns mals governants que hem votat i que no tenen res a veure   amb Madrid- i el temps seguirà passant. Dintre de quatre dies, com que   no aconseguiran posar-se d'acord, tornaran a convocar eleccions i   tornem a començar.

No ho veig clar.

Participaciones de loslectores

Másdebates