Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Espero que les meves institucions 'barrufin' menys i treballin més"

Una persona mete su voto en la urna en un colegio electoral.

Una persona mete su voto en la urna en un colegio electoral.

No tinc cap dubte que les eleccions han recollit, per damunt de tot, el malestar de la població i, sobretot, el descontent amb un lideratge que no porta enlloc. Crec que el primer missatge que els nostres polítics han de recollir és: menys batusses i més treballar; ells mateixos haurien de recordar la cèlebre frase del pujolisme: “El treball ben fet no té fronteres”.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que veiem des de ja fa massa temps és una pèrdua d’energia increïble. Jo demano als meus polítics que treballin i un bon inici seria fer funcionar la Generalitat i les altres institucions del país, perquè actualment transmeten una sensació de mediocritat.

Ser progressista no és fer lleis absurdes sense parar, ser progressista és fer que la teva societat millori en conjunt, per la via del creixement i generació d’oportunitats per tots. I si bé és cert que falten recursos, una gran manera de començar és gestionar millor els que ja tenim i després ja en demanarem més, cal predicar amb l’exemple i no buscar culpables fora, quan ara és bastant possible que siguin a dins.

No oblidem que els barrufets eren aquells éssers blaus i simpàtics, poc treballadors i que tenien idees estrambòtiques. Com a infant els trobava molt divertits, però com adult espero que les meves institucions 'barrufin menys i treballin més'.

Participaciones de loslectores

Másdebates