Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La meritocràcia i el reguitzell de càrrecs a l'Administració catalana

El hemiciclo del Parlament de Catalunya.

El hemiciclo del Parlament de Catalunya. / ACN / GUILLEM ROSET

Fent un repàs als escrits dels lectors, m'ha semblat força interessant l'escrit de la lectora Núria Carreras, on fa palès la gran quantitat de polítics, assessors i càrrecs a tots els nivells.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fixem-nos bé: Parlament, Govern, Diputació, Consell Comarcal, Àrea Metropolitana. Realment és necessari tot aquest reguitzell de càrrecs en mans d'amics amb uns sous que cap ciutadà pot somiar?

Realment és insostenible. Crec que sobren entitats com la Diputació, l'Àrea Metropolitana i, per descomptat, el Consell Comarcal, els quals s'han creat expressament per acomodar els amiguets per agrair-los favors. I a tot això encara no hem parlat de les vegueries, una de les propostes estrella de l'independentisme de sardana i castells.

Si de veritat volem un país com cal, és moment de prendre decisions començant per fer dissabte de casa, exercint la meritocràcia i que el càrrec l'ocupi qui realment se'l mereix, ja que no és presentable que havent-hi un president de la Generalitat hi hagi un delegat a cada territori i, fins i tot, un sotsdelegat.

L'Administració ha de ser accessible i eficient vers al ciutadà, del que sols es recorden a l'hora d'anar a votar.

Participaciones de loslectores

Másdebates