Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Escoles obertes per Nadal pels nens i nenes sense sostre

Patio de una escuela.

Patio de una escuela. / ICONNA / JOAN CASTRO

Són invisibles els nens sense sostre? Les escoles són la porta al progrés personal i social, a superar desigualtats, a un món millor. Avui dia, van més enllà de l'ensenyament obligatori. Per exemple, asseguren un àpat diari.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El pròxim 21 de desembre les escoles tancaran les seves portes durant 18 dies. En molts casos vol dir deixar nens i nenes al carrer. Aboca a la desigualtat. Uns celebraran festes i xerinoles mentre altres viuran al ras.

La vida laboral de molts pares i moltes mares no s'atura aquests dies. Moltes famílies es troben en el llindar de la pobresa. Aquests dies són conflictius en els processos sobre guarda de fills.

Avui, com fa més de 2000 anys tanquem les portes als més febles. Sobre qui recau la interrupció del servei d'ensenyament obligatori? Pot ser solució que en els períodes d'interrupció de l'ensenyament obligatori des dels centres educatius es presti el servei públic gratuït d'educació en el lleure, indicat a l'article 39 de la llei d'Educació conciliat amb la vida familiar i laboral?

Participaciones de loslectores

Másdebates