Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Escola Ignasi Iglesias: "Descuiden el manteniment i volen ampliar amb barracons"

El Consorci d'Educació ha dit de paraula que vol construir barracons  al pati de l'escola d'Educació Infantil i Primària Ignasi Iglesias del  Districte de Sant Andreu del Palomar. L'escola aquest any celebra el seu 85è aniversari, està situada en el recinte de la  masia Can Carasses datada del segle XVII, catalogada amb el nivell B  de protecció, un bé cultural d'interès local i regida per la normativa  dels Plans Especials de Protecció del Patrimoni Arquitectònic historicoartístic de Barcelona. Doncs al pati d'aquesta escola hi volen fer barracons pel curs 2016-2017 per  tal d'obrir una segona línia per una quantitat de nens i nenes de  famílies que, segons ens informen, vindran a viure en uns edificis que  es construiran en els terrenys buits on abans hi havia les casernes  militars.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L'AMPA ha mostrat la seva total disconformitat vers aquest  projecte. En primer lloc, volen construir els barracons "per  sortir del pas" on actualment hi ha el gimnàs i el pati de futbol sala, per tant, prenen instal·lacions. En segon lloc, a l'escola hi falten molts recursos de manteniment, que sovint assumim els pares i  les mares amb mà d'obra i/o aportacions desinteressades i no s'entén  com no hi ha recursos per manteniment però sí per afegir una segona  línia i la seva implicació econòmica.

No s'entén perquè no es modifica  el pla urbanístic dels espais buits de les antigues casernes per fer  l'escola que sigui necessària. No s'entén el per què de la pressa per obrir una segona línia quan encara no han començat a existir els edificis ni les famílies.

L'AMPA ha sol·licitat informació a les competències: regidoria i consorci, i la resposta ha estat que  "no és segur, en parlarem", però estem a les portes de  les pre-inscripcions escolars. Quina organització és aquesta? Quina  competència professional gestiona els nostres recursos que a prop de  començar les pre-inscripcions encara "no saben" si ofertaran  25 o 50 places de P-3?

Participaciones de loslectores

Másdebates