Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Equips de neteja sense cobrar durant mesos

Un aula vacía en una escuela de Barcelona.

Un aula vacía en una escuela de Barcelona. / EFE

Posem per cas que tenim pensat obrir la nostra escola (pública, a Cabrils)  el dilluns, 8 de juny. Evidentment l'equip directiu ha de fer una marató per redactar un pla de reobertura que tingui tots els caps lligats. Aquest document oficial conté un capítol sencer dedicat a la neteja i la higiene. Ara, més que mai, sembla un capítol essencial. Sabeu aquells treballadors que arriben quan tothom ja ha marxat? Com a les pel·lícules, vaja. Marxem, tot està brut. Tornem, tot net i polit. Doncs ara posem per cas que el personal de neteja no cobra des de novembre, però no ha deixat de netejar en cap moment, eh? Ha netejat els lavabos, ha buidat les papereres ... Tot sembla normal, però sense cobrar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Com pot ser? Són treballadors municipals! Bé, no exactament. L'ajuntament va fer un concurs per externalitzar la neteja de tots els edificis pels quals ha de vetllar: escola bressol municipal, escoles i institut públic, CAP, poliesportiu, biblioteca... I on són els diners? Ah! Bé! Sembla que l'empresari que els va contractar ha desaparegut amb els diners.

Posem per cas que això et passa a tu. O a mi. Haver de treballar sense cobrar des del novembre. Amb el Nadal pel mig i segur que algun o altre aniversari, però clar, això els ha passat a ells, i no a tu, o a mi. I sobretot, volem que l'escola estigui ben neta i desinfectada. Si no, ens queixarem!

Participaciones de loslectores

Másdebates