Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Entre setmana agafo el metro. Per què l'Ajuntament em posa tan difícil utiltzar el cotxe el cap de setmana?"

Un carril para peatones en Barcelona. 

Un carril para peatones en Barcelona. 

El passat 30 de maig vaig fer una queixa a l'Ajuntament de Barcelona, dirigida a Janet Sanz, sobre els talls que es fan el cap de setmana a Gràcia i les dificultats que tenim els que hem d'agafar el cotxe. Jo, en concret, entre setmana agafo el metro, no el cotxe. Això del transport públic no deu ser ni per a la senyora Sanz ni la senyora Colau. ¿Elles saben els temps d'espera de bus o metro el cap de setmana?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L'Ajuntament va contestar-me que tenia 30 dies per donar-me una resposta. Estem a dos de juliol, i no hi ha resposta. Jo li voldria preguntar: per què m'han apujat el 5,2% l'impost del cotxe, si no el puc agafar, tinc menys carrils per circular i no hi ha aparcaments? A mi, personalment, agafar la bici o el patinet ja no em toca, per una qüestió d'edat. Però, ja que tenen sempre a la boca les paraules 'demòcrates' i 'solidaris', els proposo que les bicis i els patinets paguin un petit impost de circulació, entre altres coses per finançar els carrils bici, i sobretot que tinguin una assegurança obligatòria, com els cotxes i les motos.

Ja sé que es un govern d'esquerres gràcies als vots d'un partit de dreta. Però a mi, que mai voto a la dreta, m'estàn decebent.

Participaciones de loslectores

Másdebates