27 nov 2020

Ir a contenido

"Ens prenen el pèl: els sacrificis els hem de fer els ciutadans; els polítics, no"

Aina Sorribas

Salvador Illa, ministro de Sanidad, y Fernando Simón, director del Centro de Coordinación de Emergencias de Sanidad.

Salvador Illa, ministro de Sanidad, y Fernando Simón, director del Centro de Coordinación de Emergencias de Sanidad. / EUROPA PRESS

El mateix dia que s'imposava l'estat d'alarma, i es limitaven les reunions de més de sis persones a tota Espanya, es va celebrar una entrega de premis organitzada per un mitjà de comunicació. En aquesta celebració hi van assistir aproximadament 150 persones del món polític i empresarial, entre les quals hi havia el Ministre de Sanitat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

En la situació de crisis greu en la que es troba el país, on el personal sanitari està desbordat, hi ha famílies abocades a la misèria per les mesures adoptades i limitacions de tota mena als ciutadans, que encara hi hagi personatges de responsabilitat política, com el senyor Salvador Illa, que no només permetin esdeveniments com la gala mencionada, sinó que hi participin, sincerament, és insultant.

Predicar amb l'exemple és una de les obligacions que té un responsable polític, i encara més un Ministre de Sanitat en temps de pandèmia. Si ni Illa compleix amb les imposicions que ell mateix estableix, llavors, quina legitimitat moral tenen aquests acords? Mirin senyors, estic disposada a sacrificar la meva activitat social, inclús acadèmica si així protegeixo als més vulnerables, i facilito la feina als sanitaris. Ara, al que no estic disposada és a què em prenguin el pèl.

Participaciones de loslectores

Másdebates