Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Encoratjo als que tinguin una il·lusió per complir que la facin realitat"

futbol sala

futbol sala / FC Barcelona

Des de fa molt de temps, quan jugava a futbol sala amb els meus amics en tornejos de diferents gimnasos de Barcelona com l’Aiguajoc o el Rocafort, vaig començar a tenir les ganes i la il·lusió de poder ser entrenador algun dia, o si no arribava a ser-ho, almenys tenir el carnet per poder-ho ser.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Durant molt de temps vaig mirar diferents opcions per poder-me apuntar a algun curs d’entrenador però m’era impossible pel tema laboral, no podia quadrar mai horaris. Molts anys després, se m’ha obert l’oportunitat per poder-ho realitzar de manera 'online' i així poder combinar-ho amb la jornada laboral. Potser no arribaré a entrenar mai cap equip, ja sigui de petits o de més grans, masculí o femení, però almenys hauré realitzat una il·lusió pendent que tenia des de fa anys.

Amb tot això, m’agradaria donar una empenta a totes aquelles persones que tenen il·lusions per realitzar, siguin grans o petites, ja que, per exemple, estudiar per ser entrenador de futbol sala no és un fet súper important però sí que ho és internament per a mi i per la meva auto-realització. Totes aquelles persones que tingueu una il·lusió, gran o petita, si us és possible, realitzeu-la, us sentireu molt millor i haureu acomplert una acció que sempre heu desitjat fer.

Participaciones de loslectores

Másdebates