Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Empreses de venda a domicili fa dos anys que s'aprofiten dels meus pares"

Anciana en el Raval de Barcelona.

Anciana en el Raval de Barcelona. / RICARD CUGAT

Durant els dos darrers anys els meus pares (82 i 87 anys) han rebut de forma reiterada les visites d'una empresa que es dedica a la venda de tota mena de matalassos, fundes de matalassos, somiers i llençols, havent gastat en aquests articles més de 10.000 euros en només dos anys.

Darrerament s'hi ha afegit una empresa que els ha venut l'osmosi inversa a un preu molt elevat (1.600 euros). Sé que aquestes empreses no fan les seves visites de manera aïllada, i que de ben segur que al barri on viuen els meus pares (Montbau), amb un nombre molt elevat de població de la tercera edat, hi ha molts més afectats.

De ben segur que tots ells han estat ensarronats per aquestes empreses sense cap mena d'escrúpols i aprofitant-se del desconeixement i de la ingenuïtat dels avis. Des d'aquí voldria alertar d'aquesta situació i animar a denunciar-ho a tothom que es trobi en aquesta situació. Jo ja ho he fet.

Participaciones de loslectores

Másdebates