Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Em van parar els Mossos a l'aeroport i van registrar els joves que anava a buscar"

Un coche de los Mossos d’Esquadra.

Un coche de los Mossos d’Esquadra.

El diumenge 23 de febrer, a tres quarts de vuit de la tarda, vaig anar a la terminal 2 de l’aeroport de Barcelona a recollir quatre jugadors del Juvenil A del C.E.Europa, de 18 anys, que tornaven de jugar un partit a Menorca.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A la carretera d’entrada a l’aeroport em vaig trovar amb un control dels Mossos d’Esquadra. Un cop superat aquest control em vaig dirigir en cotxe al punt de recollida que prèviament havia concretat amb els jugadors a l’exterior de l’aeroport.

Després de recollir-los, un mosso que estava allà em va fer parar amb l’excusa d’una pressumpta infracció en haver parat 15 segons en una zona on estava prohibit parar amb el cotxe.

El problema va sorgir quan, malgrat veure que els quatre nois anaven vestits amb el xandall reglamentari del club, els va fer baixar del cotxe, identificar-se, buidar les butxaques i posar-los contra la paret.

Els nois no entenien res i estaven molt espantats amb l’actuació d’aquest agent. Després de dir-li que la seva actuació em semblava exagerada, em va amenaçar dient que em posaria una multa per desacatament.

Potser algú pensarà que l’agent actuava com a conseqüència del control que hi havia l’entrada de l’aeroport, però no és així, perquè en cap moment va registrar l’interior del cotxe, ni em va demanar que obrís el maleter per buscar en les bosses dels nois possibles armes o explosius.

Afortunadament, l’arribada d’un altre mosso va calmar la situació i vam poder marxar, això sí, amb una multa de circulació. Considero que l’actuació d’aquest servidor públic deixa molt que desitjar i convindria que es revisés el seu tracte a les persones.

Participaciones de loslectores

Másdebates